Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1520 m²
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Hivatkozási szám: 257940
Ház eladó a Zempléni-hegység és az Alföld találkozásában...
Eladóvá vált Bekecs főutcáján egy összkomfortos ház,1520 nm nagyságú telekkel. Az ingatlanban található 3 szoba, konyha, mely egyben van az étkezővel, spájz, fürdőszoba, előszoba, valamint egy fedett terasz, mely kellemes kikapcsolódást nyújt munka után. Az ingatlan keleti tájolású, világos, tágas szobákkal.
A tető jó állapotban van. A házon belül a villanyvezetékek cseréje megtörtént. A ház vízellátásáról az udvaron található kút és a közvíz egyaránt gondoskodik. Központi fűtés gondoskodik a melegről, melyet gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosít. A fürdő és a WC egy helyiségben van, falak festettek és csempével burkoltak, aljzat járólappal fedett. A szobák falai szintén festettek, tiszták, a parketta az eredeti, nagyon szép állapotban. A konyha falazata festett, csempével burkolt valamint az aljzat itt is járólappal fedett. Az ablakok korszerű műanyagra lettek cserélve, a bejárati ajtó szintén új, a házon belül a többi ajtó még az eredeti, fa.
Az udvaron két garázs található, melléképület, kazánház, pince és egy kis virágos kert, valamint egy zöldséges kert termő gyümölcsfákkal.
Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését kérem, keressen, hívjon bizalommal, akár hétvégén is. Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére. Hitelügyintézés, CSOK, Babaváró támogatás..... Minden, amire szüksége lehet az ingatlan megvásárlásához.


Helyiséglista:
Szoba1: 25 m2
Szoba2: 25 m2
Szoba3: 20 m2
Konyha - étkező: 28 m2
Spájz: 2 m2
Fürdőszoba: 10 m2
Előszoba: 10 m2

Ár

Irányár 12 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Angyalné Molnár Szilvia
Telefon +36 20 223 Mutasd
Email molnar.szilvia@ Mutasd