Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 767 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1980
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Dunaharaszti Rákóczi ligetén, kertvárosias környezetben , Budapesttől 15 km távolságra ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

767 nm területű sarok telken fekszik, mely Dunaharaszti frekventált, mégis csendes, kertvárosias utcájában található. A telek több bejárattal rendelkezik és két utcafronttal, így kiváló lehetőség lehet akár vállalkozás üzemeltetésére is.

A 80' években téglából épült ház masszív, jól megépített és jó elrendezésű. A telken több melléképület is helyett kapott pl.: három autó számára helyett biztosító garázs és műhely, ezen kívül gondoltak a tárolásra is. De jutott hely a kertet kedvelők számára is, konyhakert és virágos kert került kialakításra.

Az épület elrendezése:
Tágas előtérbe érkezünk ,akár télikertként is használhatjuk a közel 25 m2-s világos teret. Szemben az étkező, ahonnan nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és a konyha. Jobbra két nagyobb méretű szoba (20,5 m2), egy kisebb szoba és a kádas fürdőszoba található. Itt is jellemző a terek megtartása pl.: tágas és világos közlekedőből külön nyíló helyiségek. Ezen kívül még egy hálószobával rendelkezik, összesen 3 nagyobb és egy kisebb szoba került kialakításra a házban. A konyha mellett szintén egy nagyobb méretű kamra van, tovább haladva a fedett és beépített hátsó teraszra érkezünk. Igény esetén nyitottá lehet alakítani. A ház gépészete a kazánház innen nyílik, ahol kétféle kazán is van, melyek randiárokra kötve üzemelnek. A fúrt kút pedig öntözésben nyújt segítséget.

Környéken pár perc távolságra minden elérhető. Óvoda, iskola, buszmegálló, több kisebb és nagyobb boltok- üzletek ( Lidl, Aldi..). Autóval és tömegközeledéssel is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan adottságát tekintve alkalmas lehet nagycsaládosok vagy több generáció együtt élésére is. Amennyiben további kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségeim egyikén. Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést biztosítunk : Amennyiben hitelre van szüksége, hitel ügyintézőnk készséggel áll rendelkezésére.

Az ingatlan per/ tehermentes, vételár kifizetését követően, azonnal költözhető!!!

Ár

Irányár 42,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Bukriné F Viktória
Telefon +36 30 576 Mutasd
Email viktoria@ Mutasd