Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 112 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 478 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 2008
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 35.5 m²
Extrák stég, riasztó, távirányítású kapu,
Közvetlen vízparti ház stéggel Dunavarsányban akár két generációnak!
Eladásra kínáljuk ezt a kiemelkedően jó tulajdonságokkal rendelkező, extra széles, ős fás telken álló, dunai örök panorámás masszív téglaházat.
Az átlag méretű telkekhez képest nagynak számít, hiszen 2008-ban a szomszédos telek 50%-át a tulajdonos megvásárolta, így a telek mérete hivatalosan 478 nm-re emelkedett.
A megnövelt telekméretnek hála a felszíni kocsibeálló mellett különálló garázs és egy fürdőszobás vendégház építésére is nyílt lehetőség.
Igazi ritkaság, hogy az ingatlan előtt nincs úszóláp, így a nappaliból, vagy a stégről nézve pazar kilátás nyílik az egész élővízre és a szigetszentmiklósi Duna partra.

A ház 2008-ban teljes felújításon esett át, korszerű anyagokkal, 30 cm-es masszív tégla falazattal újra építették. (A felújításról, a felhasznált anyagokról dokumentáció elérhető.)
A ház jelenlegi kialakítása egyszemélyes élettérnek készült, a felső 53 nm-es szinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali-étkező, fürdő, wc, és egy félszoba található.
A 35 nm-es szuterén szint jelenleg tárolóként használt, de teljes értékű lakótérként beépíthető, belső lépcsővel a felső szinttel összeköthető. (ez korábban meg is volt, de a jelenlegi tulajdonos megszüntette).
A házhoz tartozó, elektromos kapuval nyíló 17 nm-es tágas garázsban egy autónak van hely, második autó kényelmesen be tud állni a nagyméretű tolókapun a ház mellé.

A vendégház szintén 2008-ban a garázs folytatásaként, a nagy házzal megegyező minőségben épült. Nagy teraszáról a Dunára és a gyönyörű kertre látni.
Mérete 12 nm, egy szobából és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. A vendégház alatt 8 nm-es tároló található, jelenleg kerti szerszámok tárolására használt. A tároló előtt hatalmas térkövezett terasz, akár medencének, akár trambulinnak, vagy szalonnasütő helynek is tökéletes.

A kert gyönyörűen gondozott, ős fás, termő gyümölcsfákkal és évelő virágokkal beültetett, forrásvízzel táplált tavirózsás kis tavacskával, fúrt kúttal.
A kert két lépcsővel is megközelíthető, a vendégház felől is és a ház másik oldaláról is.
Az ingatlanhoz saját, hivatalos stég is tartozik, ami tavaly lett újra deszkázva, így évekig gondozásmentes.

A tulajdonos évek óta rendszeresen eteti a hattyúkat, kacsákat, így a madarak rendszeres látogatói a kertnek télen-nyáron. A hattyúk kézből is esznek.
Az Ingatlan műszaki adatai:
-30 cm-es tégla falazat 5 cm-es szigeteléssel, nemes vakolattal
-szigetelt, deszkaborítású födém (7.5x15cm), cserépfedés
-műanyag ablakok és 5 ponton záródó biztonsági műanyag ajtók
-redőny, szúnyogháló, az ingatlan minden helyiségében riasztó
-elektromos garázskapu
-a központi fűtést és a használati meleg vizet gáz cirkó biztosítja a nagy házban és a vendégházban, garázsban egyaránt, illetve van egy vegyes tüzelésű kazán is külön kéményen, továbbá a nappaliban látvány kandalló is elhelyezhető
-fürdőben és a hálóban beépített szekrények rengeteg tárolóhellyel

Hasznos alapterületek:
Nagy ház felső szint 53 nm, szuterén 34 nm, szuterén előtti terasz 20 nm.
Vendégház 12 nm, terasz 12 nm, garázs 17.2
Irodánk a teljes adás vétel lebonyolítását vállalja.
Minden további kérdésre szívesen válaszolok.

Ár

Irányár 99,2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Sós Jánosné
Telefon +36 30 987 Mutasd
Email sos.agi640603@ Mutasd