Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 154 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 147 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2003
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Egerben a Vár szomszédságában eladó egy exkluzív műszaki tartalommal épült, különleges igényeket kielégítő cca 150 nm lakóterű családi ház. A földszint tetőtér beépítéses ház akár két önálló lakássá is bontható. Tágas terek, igényes anyagválasztás jellemzi.
A földszinten az előtér, garázs, mosdó mellett egy légtérben, de jól elkülönülten kapott helyet a konyha-étkező és a nappali. A ház intim belső kertet ölel körbe, alatta törökkori pince található.
A Konstruma díjas lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol tágas hall, két külön bejáratú szoba és a különleges berendezésű fürdőszoba található.
Az épület 2003-ban épült téglából, cserép fedéssel. Homlokzata12 cm Hypertherm , a tető 20 cm alukasírozott szigetelést kapott. A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablak, műanyag ajtók, elektromos garázskapu. A burkolatok kararai és ruskicai világos márvány, szibériai vörösfenyő hajópadló. A beépített szekrények vörösfenyő, a gépesített konyhabútor tölgy és vörösfenyőből, egyedileg készültek. Az apró részletek, porcelán - vörösréz fogantyúk, valódi fa villanykapcsolók, tükör mennyezet adja meg az elegáns hangulatot.
Az épület fűtése 3 antik cserépkályhával, valamint elektromos fűtőpanellel történik, a felső szinten hűtő-fűtő klíma segíti a temperálást. Az épület elektroszmog elleni védelemmel rendelkezik, így semmi nem zavarja a nyugodt pihenést.
A vételár része a központi porszívó, beépített bútorok, konyhai gépek, fürdődézsa, valamint a garázs polcrendszere.
Ez a különleges ház különleges lakót keres, aki értékeli a benne rejlő kincseket, exkluzív megoldásokat. Ha beleszeret, önnek már nincs más dolga, csak költözni kell.

Ár

Irányár 97 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Paletta
Név Szilák Zsuzsanna
Telefon +36 20 345 Mutasd
Email szilakzsuzsa@ Mutasd
kiemelt