Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 213 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 9 szoba
Telek terület 1001 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érd Parkváros Sóskút felőli részén, tájvédelmi körzet szomszédságában, eladó új építésű 3 lakásos társasház egy csendes zsákutcában.

Pár éve parcellázott területen, új építésű ingatlanok szomszédságában, 1001 nm-es telekre épülő 3 lakásos társasházban kínálunk megvételre 3 db új építésű lakást. Az ingatlan tervezett átadása kulcsrakész állapotban valósul meg 2020. Mindhárom lakás külön bejárattal és mérőórákkal rendelkezik.

A főváros közelsége és könnyű megközelíthetősége miatt az elmúlt időszakban nagyon sok építkezés zajlott és jelenleg is folyamatban van ezen a területen.

A lakás igény szerint – ízlésnek megfelelően kérhető, ezáltal a burkolatokat, szanitereket, csaptelepek választhatóak. Belső elrendezése kisebb mértékben, kérés esetén még módosítható.
A hideg és meleg burkolat a műszaki tartalomban rögzített 3000Ft./nm áron választható.

Az ingatlan Porotherm -44 as téglával kiemelt szigetelésü téglával készül.
Fűtését és meleg víz ellátását gázcirkó szolgáltatja, mely a szigetelt alapozásnak, falazatnak és tetőnek köszönhetően kedvező fenntartási költséggel működtethető.
A ház alatt száraz pince található, itt helyezkedik el a lakásokhoz tartozó tároló és teremgarázs. A lakásokhoz tartozik egy-egy 5 nm-es zárt tároló is, mely benne van az árban.

Az építkezés elkezdődött, Várható átadás: 2020.

Finanszírozás: Készültség szerinti finanszírozás megoldható.
30%-al lehet elindulni, a többi megbeszélés és készültség alapján.

A telek 1001 nm-es, gondozott, füvesített, osztatlan közös, saját kertrész (kb. 333 nm) lekeríthető, szeparálható. Ügyvédi megosztással kerül átadásra. CSOK és hitel igénybe vehető, melyben kollégánk készséggel segít.

Érden a hosszan elnyúló, nagy kiterjedésű, kertvárosias városkép a személygépkocsi használatot erősíti. Az M7-es autópálya közelsége lehetőséget teremt a főváros könnyed megközelítésére.

Ingatlan beszámítása lehetséges valamint nagyobb értékű vagyontárgy is!

Ár

Irányár 126 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda MAX 2008 Ingatlanforgalmazó Kft
Név Halász Ádám
Telefon +36 30 546 Mutasd
Email halasz@ Mutasd