Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 84 m²
Építési állapot használt
Építési mód szilikát
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1740 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1965
Épület szintje földszintes
Energetika :
Szátokon, a Rákóczi utcában került eladó sorba, egy 1740 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 84 négyzetméter hasznos belső alapterületű családi ház.

Az ingatlan belül egy amerikai konyhás nappaliból, három hálószobából, egy fürdőszobából, előszobából és tárolóból áll. Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott.

A ház 1965-ben épült gázszilikátból. Az elmúlt 5 évben korszerűsítésre került a teljes elektromos hálózat, a vízrendszer, a fűtésrendszer (beleértve a radiátorokat is), a fürdőszoba, a konyha, a teljes belső tér, a belső nyílászárók, a külső nyílászárók (kivéve két utcafronti ablak), ezek mellett mennyezetszigetelést kapott a ház. A szobákban laminált padló került lerakásra, a fürdőszobában és a konyhában új járólapok.

Az 1740 négyzetméteres telek rendezett, akár gazdálkodásra is alkalmas. Az udvaron még egy egy ásott kút kapott helyet, a ház alatt betonozott pince van.

A víz, villany, csatorna bekötésre kerültek, a gázcsonk az udvaron belül található.

Rétságtól 10 km-re helyezkedik el, ahol az ipari parknak köszönhetően rengeteg a munkalehetőség. A szomszédos falukban (Romhány, Tereske) boltok, iskola, óvoda posta, orvosi rendelő, gyógyszertár található, Szátok települése ezekkel nem ellátott. Buszjárat naponta többször indul Budapest, Vác, Rétság irányába, és a Balassagyarmati irányba is.

Az ingatlan per és tehermentes, akár 30 nap alatt birtokba vehető.

Kedvező áron: 10.990.000 Ft.-ért.

Ár

Irányár 10,99 millió Ft (130,83 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd
CSOK
igényelhető