Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 168 m²
Építési állapot használt
Építési mód szilikát
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1473 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: átlagos
Épült 1990
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Tolmácson, a Zarándok úton került eladó sorba, egy 168 négyzetméter alapterületű családi ház, 70 négyzetméteres pincével, terasszal és melléképületekkel.

Az ingatlan 1990-ben épült gázszilikátból. 2019-ben külső korszerűsítés történt, ami új tetőt, 10 cm hőszigetelést és ereszcsatornát takar. Az emeleti szintet is felújította a tulajdonosa, a földszint nem került felújításra, de jelenlegi állapotában is használható és lakható. A fűtéséről gázkazán és vegyestüzelésű kazán gondoskodnak, a melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott.

A ház 4 különnyíló szobából, 2 közösségi helyiségből (étkezőnek és nappalinak használhatók), 2 fürdőszobából, külön nyíló mellékhelyiségből, konyhából és spájzból áll. A földszintről kiérkezve egy tágas terasz fogad minket. A pince szinten egy 39 négyzetméteres garázs, 27 négyzetméteres kazánház és műhely, és egy tároló található. Az udvaron még további melléképületek, tárolók és garázs kapott helyet.

A telek 1473 négyzetméter, gondozott és rendezett. Külön helyrajzi számon tartozik még hozzá egy hátsó külterületi földrész. Mögötte már csak erdő és rét található, így az udvarunkon kiélvezhetjük a vidéki levegőt és a csendet.

A faluban bolt, posta, óvoda, általános iskola megtalálhatóak. Közvetlen buszjárat Budapest, Vác, Rétság és Balassagyarmat irányába. A Rétsági Ipari Park 5 percen belül elérhető autóval és tömegközlekedéssel, ahol folyamatos a munkaerő felvétel.

A településen Falusi CSOK elérhető, az ingatlan is megfelel a követelményeinek, így 3 gyermek esetén akár 5+5 millió Ft. igényelhető vásárlásra és korszerűsítésre. CSOK felhasználása esetén a vásárlás illetékmentessé válik.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Vételár: 49.900.000 Ft.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft (287,33 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda RDS Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email erdosi.tamas.rds@ Mutasd
CSOK
igényelhető