Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+3 félszoba
Telek terület 513 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1960
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó családi ház különálló kisházzal Vác-Deákvár kertvárosi részén!

Vác a Dunakanyar központjában a Naszály hegy lábánál fekszik, kiemelkedő környezeti adottságokkal, fejlett infrastruktúrával rendelkező, közlekedési csomópontnak jegyzett területnek számít. Autóúton Budapest 30 perc alatt elérhető, a zónázó vonattal pedig 25 perc alatt beérünk a Budapest-Nyugati pályaudvarra.
A város történelmi jelentőségű, belvárosában gyönyörű barokkori épületeket találunk, kulturális élete pezsgő és méltán híres jó nevű iskoláiról, Duna-parti sétányáról, a ligetes-fás-tanösvényes Hétkápolna környékéről és egyéb nevezetességeiről.
E gyönyörű város régi Deákvár részén eladóvá vált egy 80 + 20 m2-es családi ingatlan. Amely szintén minden olyan adottsággal rendelkezik, amely az otthonteremtésre kiválóan alkalmassá teszi.
A ház utcája 10 perce található a belvárostól, rendezett, családi házas környéken, takaros porták között.
Az épület 513 m2-est, teraszosan kialakított, gondozott telken helyezkedik el, annak minden előnyét célszerűen kihasználva. A telken melléképület, és egy kb. 20 m2-es különálló, 2 félszobás-zuhanyzós kis házikó is helyet kapott. A privát, teljesen szeparált udvarban egy jakuzzi is található, mely megegyezés szerint a vételár részét képezheti. A felső telekrészleten kilátó építésére is van lehetőség, mellyel elénk tárulhat a város gyönyörű panorámája.

A ház tetőhéjazását, lécezését, szigetelését nem rég kivitelezték, a nyílászárók cseréjére is sor került. Alapterülete 80 m2-nyi, tetőterében még 30 m2-es lakórész alakítható ki. 2 szép nagyszoba, egy galériázott félszoba, konyha-étkező, éléskamra, külön WC és fürdő található a főépületben. Igen nagy belmagassága további galéria beépítésre is lehetőséget nyújt.

Az ingatlan a 60's években, masszív alappal, pincével, vastag téglafalazattal, cserépfedésű tetővel épült
Elrendezése praktikus, szobái kimondottan nagyok, jól bútorozható világos helyiségek. A világításra szolgáló nyílászárók thermo-üveges műanyagtokos ablakok, amik redőnnyel ellátottak.


Az ingatlanon elhelyezkedő kisház tökéletes otthont nyújthat nagyszülőknek, felnőtt gyermek első saját zugának, vagy akár vállalkozási célokra, kiadásra.

A terület abszolút ellátott, a közelben MINDEN MEGTALÁLHATÓ a játszótér, gyógyszertár, boltok és bevásárló központ, vasútállomás, iskola, óvoda, és orvosi ellátás. Mégis az intimszférát nem zavaró helyiségrészen helyezkedik el.

Jöjjön el, ha nagy a család, vagy összeköltözne a Nagyszülőkkel, ha nagyobb terekre vágyik és saját elképzeléseire szabható Otthont keres Vác egyik legpreferáltabb területén!

Az ingatlan hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.
Ára: 49,9 M Ft

Ár

Irányár 49.9 millió Ft (623.75 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd