Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 700 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült kb. 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
KIVÉTELES LEHETŐSÉG A DUNAKANYAR SZÍVÉBEN!

Eladó Verőce központjában 700 nm-es telken, 160 nm-es, 6 szobás, gázcirkó fűtéses, összközműves, fa teraszos, Duna parti családi ház.
Az ingatlanban a 6 szobán kívül konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra, téli kert került kialakításra, melyből télen nyáron csodálhatjuk a Duna panorámáját, továbbá hatalmas, gyönyörű saját kert tartozik hozzá, közvetlen lejárással a partra, ezenkívül önálló garázs is kialakításra került az udvarban, de az utcafronti bejáratnál szintén lehet parkolni ingyenesen, tehát több autó parkolása biztosított a tulajdonosok, vendégek számára.

A házat érdemes korszerűsíteni, de még ezzel együtt is ritkán adandó lehetőség az ingatlanpiacon...
Ahogy belépünk felelevenednek a régmúlt emlékei, és a gyönyörű részletek mögött megbújik a ház múltja. Az épület végében a szobából kilépve gyönyörű fa teraszról tekinthetjük a Duna vizének csillogó látványát, mindezt az év minden napján... A kertben hatalmas fenyők között pihenhetünk, és ha a vízparton szeretnénk sétálni, közvetlen kertkapun keresztül tehetjük meg mindezt.
A ház külön kuriózuma, hogy a vízpart felőli támfal Ybl Miklós tervei alapján készült. Ha valaki belép ebbe az ingatlanba, szinte rögtön beleszeret, mert magával ragadja a ház lelke, és szépsége. Ezen a helyen igazi ritkaságnak számít, hogy egy ilyen nagy területen elfekvő épület eladóvá válik, tulajdonosai is fájó szívvel válnak meg tőle. Aki úgy dönt, hogy megvásárolja ezt az örök vízparti panorámás ingatlant, soha nem tud majd megválni tőle, mert magával ragadja a ház hangulata. Ezt az ingatlant mindenkinek ajánljuk, aki nem csak egy házat szeretne a Dunakanyarban, hanem annál sokkal többet, különlegesebbet képzel el magának otthonként...

A telek besorolása: Vt-K3
Épületmagasság: 6 m
Beépíthetőség: 40%


(Az alaprajz tájékoztató jellegű)

Ár

Irányár 190 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Antal Nóra
Telefon +36 70 656 Mutasd
Email antalnora.bh@ Mutasd
vízparti