Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 750 m²
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épület szintje 2
Energetika nincs
A baracsi szabadidőpark szomszédságában, Dunától 300 méterre eladásra kínálunk egy kítűnő állapotú téliesített nyaralót. A 2 szintes ingatlan egy nagyon szépen gondozott, parkosított, ősfákkal körülölelt 750m2-es telken fekszik.
Ásott, valamint fúrt kút egyaránt található a telken, így az ivóvíz ellátásról saját vízellátórendszer gondoskodik. A ház melegét fatüzelésű kandallókályha biztosítja, de mivel a gázvezeték az utcában, így gázfűtés kialakítására is van lehetőség.
A nyaraló porotherm téglából, masszív betonalapra épült, körbeszigetelt, melynek köszönhetően fűtési költsége nagyon kedvező. A helyiségek falai szárazak, nem penészesednek.
A hasznos alapterület 62,72m2 a két szintnek együttesen. Elrendezését tekintve alsó szinten található a konyha, kamra, fürdőszoba és egy étkező, az emeleten pedig a szobák. A klímával felszerelt felső szint külső és belső lépcsőkön egyaránt megközelíthető. Mindkét szinthez panorámás terasz tartozik, mely lehetőséget kínálhat a bővítéshez is. A telken található még egy pince, üvegház és fatároló is. Az ingatlan kíváló fekvésének köszönhetően két bejáratú, a ház elölről, valamint hátulról is könnyedén megközelíthető.
Az M6-os autópálya pár perc alatt elérhető, 10km-es körzetben termálfürdők találhatók.
Nagyszerű választás vidéken újrakezdőknek, nyugalomra és természetbe vágyóknak!
Bármi kérdés esetén hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 17,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Max-Office Ingatlan- és Hiteliroda
Név Kaczkó Nóra
Telefon +36 30 279 Mutasd
Email kaczkonora@ Mutasd