Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 10 m²
Építési állapot használt
Építési mód fa
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 1015 m²
Parkolás
Komfort komfort nélkül
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: telken
gáz: nincs
villany: utcában
víz: telken
Energetika nincs
Telek típusa
Extrák - jó tájolás - zöldövezet - csendes - panoráma - gyümölcsfák - gondozott telek - napfényes - gyorsan birtokba vehető
Zalaegerszegen a Gógánhegy Ebergény felőli kedvelt lakott zöldövezeti, nyugodt, csendes részén, lakóházak közelében, gyorsan birtokba vehető, zártkerti, 1015 m2 gondozott két helyrajzi számon lévő egy kisebb és egy nagyobb terület gyümölcsfákkal, kb. 10 m2 könnyűszerkezetes fa épülettel - amely a kisebb telken található - eladó KEDVEZŐ ÁRON. Az eladó ingatlanok területe termelésből kivont, panorámás. A közművek: csatorna a kisebb telken, víz a nagyobb telken, (nincsenek bekötve), villany a telekhatáron.
A terület egy része beépíthető gazdasági épülettel. Amennyiben további kérdései lennének, legyen, szíves keressen, és szívesen tájékoztatom az esetleges beépítési lehetőségekről is.
Kód: 5135622

Az ár irányár. Ha a hirdetett ingatlan megnyerte tetszését, tegyen rá árajánlatot!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal, abban az esetben is, ha Önnek ingatlant kell eladnia a vételhez.

Amennyiben hitelre is szüksége van a vásárláshoz, ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre. Több Banki ajánlatból választjuk ki az Ön igénye szerinti megfelelőt.

Nemcsak az ingatlan megvásárlásánál nyújt segítséget Ingatlan és hitelirodánk, hanem igény szerint segítjük ügyfeleinket szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, valamint értékbecslés és ingatlan energetikai tanúsítvány elkészítésének a folyamatában és kedvező díjszabású ügyvédi közreműködéssel is!

Ár

Eredeti irányár 1,65 millió Ft
Akciós ár 1,5 millió Ft (150 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Sipos András
Telefon +36 30 314 Mutasd
Email info@ Mutasd