Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 100 m²
Telek terület 8000 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 3 szoba
Komfort félkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs
Békésszentandrás Furugyi részén M44 lejáró közelében , aszfaltozott út mellett eladásra kínálunk egy 8000 nm területű művelés alól kibont földterületet valamint a rajta álló vályogépítésű tanyát.
A családi gazdálkodásra kiválóan alkalmas földterület jelenleg is bérleménybe van kiadva, viszont jelen pillanatban nincs művelve.
A területen álló 60-as években épült vályogépítésű tanya kornak megfelelő állapotban van, állandó lakhatásra is alkalmas.
A ház elosztása kifejezetten tanyajellegű:
Nyári konyha, beépített üvegfolyosó, nappali, fürdőszoba, valamint 3 szoba elrendezéssel bír, a legnagyobb szobában a fűtésről működőképes búbuskemence gondoskodik, megőrizve a régi hagyományokat.
A tanya többi helységében villanyradiátor , kályha biztosítja az otthon melegét ,vízellátás fúrt kútról hidrofor segítségével, melegvíz ellátása villanybojlerrel, szennyvíz derítőaknával megoldott, , melyet használattól függően szippantani szükséges.
Az ingatlan beton alappal rendelkezik, nyílászárói kornak megfelelő állapotú fa nyílászárók , aljzatait hidegburkolat, padlószőnyeg és hajópadló borítja. Az épület tetőzete gondozott nád, és cserép.
A telken találhatóak még korábban gazdálkodásra alkalmas épületek, termő gyümölcsfák, és a tanya belső, erdős udvarra néz, mely rendkívül szép kilátást biztosít.
Kamera rendszerrel védve van.!!!!
Jelenlegi tulajdonosa nagy figyelmet fordított a tanya jelleg megőrzésére, szépen karbantartott folyamatosan állagmegóvó munkálatokat végzett eddig is, az ingatlan családi tulajdonban állandó lakhatás alatt van jelenleg is.

Amennyiben szereti a nyugalmat, csendes környezetet , de mégsem túl messze a város zajától, és saját gazdálkodásra is vágyna, kérem tekintse meg!
Kínálati ár: 11.900.000 Ft.
További képek, információk személyesen irodánkban előre egyeztetett időpont alapján.
www.koros.ingatlan.hu
www.koroswellness.hu

Ár

Irányár 11.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körös Ingatlan és Biztosító Iroda
Név Roszik Tímea
Telefon +36 30 990 Mutasd
Email korosingatlan@ Mutasd
kiemelt