Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 66 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült kb. 1974
Épület szintje 4
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
Loggia 2 m²
Kilátás kertre,
ELADÓ a II. kerületben, Zöldmál szívében, a Zöldlomb utcában, egy az 1970-es évek elején épült, 24 lakásos társasházban egy legfelső emeleti (Lift nincs) részben felújított, jó beosztású 3 szobás /65nm fűtött alapterület + 2nm-es loggia/ jó elosztású lakás.

A csúsztatott zsalus épület kívülről modern hőszigetelést kapott 3 évvel ezelőtt, és lépcsőházanként, új kazánt kapott. Ezzel összhangban, a lakás összes ablakát műanyagra cserélték, amik redőnyözöttek is. A DK-i nappalival rendelkező lakás, napfényes, és keresztülszellőztethető. Két teljes értékű hálószobával rendelkezik, tágas étkező-konyhával, és külön wc – kézmosóval rendelkezik. Beépített szekrények sora, és az alagsori részen egy saját 4nm-es tároló is a kényelmünket szolgálja. A sportok kedvelőinek két hatalmas közös tároló is teret nyújt a lépcsőházban többek között kerékpárok, illetve sí eszközök tárolására. A Csatárka utca felől távirányítóval nyíló (elektromos kapun keresztül megközelíthető) közös, zárt parkolóban egy autó parkolása megoldott. Ebben az esetben a szép belső kerten keresztül érjük el az 50m távolságban a lépcsőház bejáratát a leállított autónktól.

A 43000 Ft-s közös költség a szokásos dolgokon kívül /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, közös képviselet díja/ a korlátlan vízfogyasztást és a fűtést is tartalmazza. A villany egyedi mérőórán keresztül kerül elszámolásra, illetve a gázóra a folyosón található.

A környék infrastruktúrája remek. A Rózsadomb Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ az ingatlan közvetlen közelében, valamint a 29-es, és 111-es Buszok megállói a társasház kapukijárója mellett vannak. A lakás kiváló választás gyermeket tervező fiatal pároknak vagy családosoknak egyaránt, akik egy kellemes, meglepetések nélküli /a lapos tető felújított és az új fűtésrendszer valamint a modern külső hőszigetelés okán költségmentes épületben/, tágas otthont szeretnének maguknak hamisítatlan, hegyvidéki panorámás környezetben, de mégis a város központjához közel. A tehermentes ingatlan az adásvételt követően rugalmasan, rövid határidővel birtokba vehető.

Az 57 M Ft-os ár irányár, az alku lehetősége adott. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 57 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd