Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 2008
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 8
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Erkély 1 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ egy jó beosztású 2 szobás lakás a XI.kerületben, az Ibrahim utcában, az újszerű, kulturált 2008-as építésű, Liftes 8 szintes Karolina Udvar társasház 4. emeletén. A K-i fekvésű lakás 46nm-es /lakás nettó alapterülete 44,55nm + 1nm terasz/ és a Dorottya udvarra néz.

A /18nm-es/ nappali + konyha térérzetét tovább növeli az erkély. A konyhapultba lett beépítve a hűtőszekrény, és kivezetett elszívó, kerámialapos főzőlap és légkeveréses sütő van. Mosogatógép jelenleg nincs, de beépíthető. A /12,5nm-es/ hálószoba utcafronti fala 3,66m hosszú, jól szekrényezhető. A lakásban jelenleg a bejárat mellett egy külön wc van, kézmosóval, de a kádas fürdőszoba is wc-vel ellátott.

A közös költségben benne foglaltatik a fűtés-alapdíj, a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a társasházi biztosítás- és képviselet, valamint a kertész díja.
Minden fogyasztás mérőórával mért, a házban központi kazán van. A folyosókon levő közműszekrényekben található mérőórákon, a lakók maguk is ellenőrizhetik a saját tulajdonukban álló ingatlan fogyasztását. A teljes rezsi 2 főre átlagosan 30e Ft/hó körül alakul. A társasház biztonságáról kamerarendszer, a lakáséról ezen felül biztonsági ajtó gondoskodik, az épület gyalogos bejáratánál proxyval juthatunk be. A ház alatti 2 szintes teremgarázsban kedvező áron bérelhető teremgarázs beállóhely, ugyanakkor az utcán is mindig találunk helyet.

A környék infrastruktúrája kiváló, Metró (M4) a közelben, továbbá a Budaörsi út és a Nagyszőlős u. Buszjáratai 3-4 percen belül elérhetőek. A frissen elkészült Etele Plaza gyors, kényelmes vásárlási lehetőséget kínál. Továbbá a gyalog könnyen megközelíthető Függetlenségi parkban hangulatos szabadtéri kondiparkot találunk, ha sportolni támad kedvünk. Ideális fiatal pároknak, vagy befektetést keresőknek. Az ingatlan per- igény-, és tehermentes. Az adásvételt követően rövid határidővel költözhető és birtokba vehető.

A 48,8 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 48.8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd