Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Full központ!

Oroszlány főútján,Rákóczi úton, a Polgármesteri hivatallal szemben eladó egy zárószinten, 4.emeleten lévő, 49 m2-es lakás. Ablakai előre, a főútra néznek. Állapota átlagosan jó, tisztán és karbantartott, ám aki ismeri a várost és a környéket, jól tudja,hogy a Rákóczi úti lakások értékét és áraikat elsősorban nem a felújítottságuk állapítják meg,hanem elhelyezkedésük, örök értékállóságuk.
Ablakai frissen, 2021-ben cserélt korszerű műanyagok, redőnyökkel, 1-1 ablakszárny szúnyoghálóval felszerelve. 2 külön nyíló szobái eredeti fa parkettásak,többi helység hidegburkolatos. Az előszobába beszerelt klíma segít elviselhetővé tenni a nyári meleg napokat, valamint fűtésre is alkalmazható, agy a központi fűtésszezon előtti hűvös napokon is jól jöhet.
Az épületen tető- és nyílászáró cserét már elvégezték. A lépcsőház jelenleg is tiszta,kultúrált, jó lakóközösséggel. A közös költség a felújítási alapokkal 8520.-Ft. Fűtése 11000 Ft/hó egész évben.

Ha lakásvásárlás előtt áll és fontos Önnek a már említett örökös értékállóság,a helyi adottságok,akkor a legjobb döntés egyike biztosan ez az ingatlan!
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606
INGYENES hitelügyintézés több bank ajánlatából személyre szabottan,CSOK, valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel irodánknál.

Ár

Irányár 18.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd