Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 96 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2016
Épület szintje 1
Energetika :
Lift nincs
Leírás
ÜLLŐ VÁROSKÖZPONTBAN ELADÓ EGY ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN LEVŐ,KÉTGENERÁCIÓS,KÜLÖN BEJÁRATÚ, NÉGY SZOBÁS KIZÁRÓLAGOS KERTHASZNÁLATTAL RENDELKEZŐ LAKÁS,KEDVEZŐ ÁRON!!

Üllőn a városközpontban,mindenhez közel,új építésű részen, eladó egy 96 nm -es 4 szobás,két fürdőszobás,két nappalis,két hálós,két teraszos,(12-18) nm terasszal,2 kocsi beállóval,és egy kizárólagos használatú kb.160 nm-es kerttel,2 kerti tárolóval,rendelkező társasházi lakás.A társasházban 5 lakás van összesen,és egy emeletes.A társasház teljesen zárt területen fekszik,elektromos kapuval,és kaputelefonos rendszerrel van ellátva,a lakóközösség kiváló.

-műszaki paraméterek:fűtés gázcirkó+padlófűtés,dryvit szigetelés,műanyag 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók,elektromos gépkocsi beálló,elektromos személyi bejáró +kaputelefonnal,

-közlekedés: kiváló,5 perc sétára van a vonatállomás,ahonnan 25 perc a Nyugati pályaudvar,szintén 5 perc sétával elérhető a vidéki buszjárat is,a Népliget kb.30 perc.

-infrastruktúra: a városközpont két perc,ahol megtalálható az Önkormányzat,Penny-Market, Rossman,orvosi rendelő,pihenő park,étterem,iskola,óvoda,gyógyszertár,stb.

Ingyenes hitel tanácsadással, kedvezményes jogi képviselettel lehetünk segítségére.
Energetikai szakvéleményre van szüksége? Jó helyre fordult.
Megtetszett az ingatlan, de sajátját még nem adta el? Levesszük a gond nagy részét a válláról, segítséget nyújtunk az eladásban is. Bízza ránk az értékesítését!
Kérésre ingyenes értékbecslést is végzünk az ingatlanán,hívjon minket bizalommal.

-

Ár

Irányár 76 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Otthon & City Ingatlaniroda
Név Farkas László
Telefon +36 70 240 Mutasd
Email farkas.laszlo@ Mutasd