Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 4900 m²
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
6-os út mellett 2 telek- épülettel eladó, Dunaföldvár déli részén. Mind a kèt terület külterület, egymás mellett -s mögött - helyezkedik el.
Az egyik telek 2223 nm-es nagyságú Gksz-6-sz besorolàsú. Tartozik hozzá egy precíz és komplett FAFELDOLGOZÓ üzem megvalósítàsànak építési terve-, építési engedélye, ami szüneteltetve van (várva új tulajdonosát.) Jelenleg egy nagy faszerkezetű épület - akol- található rajta. A tervezet üzemi csarnok, ami 327 nm, - tervezési programja ennek az épületnek részben bontásàval és újraèpítèsèvel valósítható meg. További részlet telefonon kèrhető , illetve a tervezési programban leírtak szerint kivitelezhető. Telek közműve a telek előtt található.

Ára : 12 millió Ft+ áfa.

Második telek 2700 nm-es, teljes közművel rendelkezik, rajta egy kb. 400 nm-es épület, ami régebben disco létesítménykènt funkcionált. Az épület tégla-és faszerkezetből épült, nagy fedett terasszal rendelkezik, teljes kőműves. Hatalmas tágas belső tèr jellemzi az ingatlant,továbbá belsőleg :
dizájn tartóoszlopok, mosdók, két külön helyiségben is elhelyezkedő hosszú-emelt bàrpult , szőnyeggel burkolt belső körterasz , konyhai helység, raktár.. jellemzi a teret. A discokènt adott kivitelezés megőrzèsre került, így a lámpák és hangulat fények kialakítàsa is adottak maradtak, a mennyezetnek így e váz része is felszerelt maradt.
A terület adottsága kiváló, megközelítés szempontból is előnyös ipari terület az autópálya közelsége miatt, valamint a széles 6 -os számú út felőli oldala miatt is. Az épület elrendezése miatt rengeteg lehetőség adott egy vállalkozás kialakítàsàra vagy bővítèsère is.

Ára : 45 millió Ft+ áfa

A két terület ( 4923 nm) EGYBEN is megvasàrolható!

Ára : 50 millió Ft +áfa

Érdeklődni:

0670/6729621

0670/5306110

lona.ingatlan121@gmail.com

Ár

Irányár 50 millió Ft (125 E Ft +ÁFA/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda LONA Ingatlan
Név Albert Renáta
Telefon +36 70 672 Mutasd
Email lona.ingatlan121@ Mutasd