Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 246 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 756 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort komfort nélkül
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2008
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: telken
gáz: telken
villany: telken
víz: telken
Energetika nincs
ELADÓ! Berkenye közkedvelt, kiépülő részén, 35%-os készültségű, új építésű családi ház. Az ingatlan 756 m2-es panorámás telekre épült téglából, és 246 m2 hasznos területet foglal magába. A pinceszinttel együtt az épület 3 szintes. Erre a szintre 61 m2-es garázst tervezett az építtető. Közműszolgáltatások a telekre bevezetésre kerültek, és a további tervezésre az épület sok lehetőséget ad. A helyiségek az új tulajdonos igényei szerint alakíthatók.
A település Nógrád megye délnyugati részén található a Börzsöny szomszédságában. Ezért is kirándulóhelynek, pihenőhelynek kiválóan alkalmas a környék. A festői tájon a rendezett utcákat, családi házakat és nyaralókat gyönyörű látkép veszi körül.
A buszmegálló 5 percre, a vasúti megálló 10 percre van a háztól. Bolt, általános iskola, vendéglők, falumúzeum, mini welness, kihelyezett orvosi ellátás szintén a közelben található.
Az ingatlan fiatal házasoknak, több gyermekes családoknak és összeköltöző generációknak is kivételes lehetőség lehet egy szép, családi otthon kialakítására.
Irányár: 15,3 M Ft

Ár

Irányár 15,3 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd
alkalmi vétel