Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 196 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 600 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: szerkezetkész
belül: szerkezetkész
Épült 2021
Épület szintje 3
Energetika :
Terasz 65 m²
Budapest egyik legjobb kertvárosi részén családi házas környezetben most épülő családi ház eladó!
Nagyon jól élhető tágas terek,külön nyíló szobák biztosítják mindenkinek az igazi saját intim szférát és a terasz minden szobához saját kijárással ez is kiemelendő és a földszinti szobákba a kertből léphetünk be akár ami szintén egyedi idilli és kényelmes is nem utolsósorban.
A szomszéd házaktól is nagyon szépen elhatárolt igazi intim saját környezetben élvezhető a ház teljes környezete a teraszok és az udvar egyaránt.
Remetekertváros gyönyörű fekvésű, hegyvidéki környezetében, csendes mellékutcában beruházótól eladó egy új építésű, exkluzív kivitelezésű, nagyméretű nyílászárókkal megnyitott, amerikai konyhás nappali + 4 szoba + 3 fürdőszobás, prémiumkategóriás ház, SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN, összesen 65 négyzetméternyi terasszal. Az Ybl-díjas építész tervei alapján épülő ház belső kialakításánál alapvető szempont volt a funkcionalitás, tágas, élhető terek létrehozása valamint, hogy az épület minden szintjéről maradéktalanul élvezhető legyen a Budai hegyekre, illetve Budapestre nyíló gyönyörű, déli tájolású ÖRÖK PANORÁMÁS teraszok teszi k igazi kuriózummá az ingatlant, elvehetetlen városi és hegyvidéki panorámával, tavasztól őszig egy második nappalit varázsolva az itt lakóknak a házban szintenként.

Fontosabb műszaki tartalom:
- 164 m2 hasznos belső alapterület + 15 m2 földszinti + 30 m2 emeleti FEDETT TERASZ + 20 m2 tetőterasz.
- Az utcafronton támfalgarázs kialakításával plusz hasznos területeket lehet megvalósítani.
- Szerkezetkész állapot: alapozás, falak, födémek, vízszigetelések, szivárgók és a durva tereprendezés készülnek el, a födém vasbeton szerkezetébe beépített alap gépészeti vezetékezéssel (hőszivattyú, mennyezethűtés és fűtés, hővisszanyerős légtechnikai rendszer, szén és pollen szűrés előkészítéssel) és elektromos védőcsövezéssel.
- A homlokzati anyagok, színek, egyéb befejező munkák a vevő elképzelései szerint alakíthatóak, ahogy a teljes belső kialakítás is (AA energetikai besorolás elérhető).
- A kivitelezést 20 éves referenciával rendelkező generálkivitelező végzi. Igény esetén a befejező munkákat külön szerződés szerint vállalja. Hasonló épületek egyeztetéssel megtekinthetők.

Buszmegálló cca. 6 perc, uszoda 15 perc sétára, a közelben pedig több bevásárlási, sportolási és kirándulási lehetőség várja a ház új tulajdonosait! A környéken számos nemzetközileg is elismert iskola található, úgymint a Gustave Eiffel Francia Általános Iskola és Gimnázium, a Gyermekek Háza, Waldorf Iskola az utca végén, az American International School pedig Nagykovácsiban.
A KIVITELEZÉSI MUNKÁLATOK MEGKEZDŐDTEK, TERVEZETT SZERKEZETKÉSZ ÁTADÁS: 2021. NOVEMBER. Kösse le most jöjjön el és szeressen bele, most még ezen a fix áron, ne várja meg, hogy az általános építőipari áremelkedés hatásai miatt a jelenlegi, rendkívül kedvező árképzés módosuljon.
A ház közvetlenül a beruházótól megvásárolható.
Jó szívvel ajánlom gyermekes családoknak és két generációs családoknak egyaránt rendkívül jó és kényelmes ez a most épülő otthonos családi ház.
Hívjon bizalommal akár a hétvégén is,rugalmasan tudom mutatni!

Ár

Irányár 119,4 millió Ft (548,55 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd
alkalmi vétel