Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 90 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 417 m²
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Eladásra kínálom Budapest legdinamikusabban fejlődő elővárosában, Vecsésen egy családi ház méretű ikerház bal felét, a legkedvezőbb áron! Csapjon le most erre a remek lehetőségre!

 

Az utca nyugodt, csendes, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 11, az M0-ás felhajtójától 9 percre található. A ház pár perc sétára fekszik Vecsés-Kertekalja vasútállomástól. A városban továbbá iskola, óvoda, középiskola, szupermarketek és kisboltok találhatóak.

 

A házhoz egy 417 m2-es telek tartozik, mely egy kisebb elő- és egy nagyobb hátsókertből áll. Hátul egy 15 m2-es terasz is kialakításra került a békére vágyók számára.

 

A ház alapterülete 90 m2+14,85 m2 garázs + 15,44 m2 terasz. Az épület három eltérő méretű szobából, egy hatalmas nappaliból, étkező-konyhából, közlekedő terekből, kamrából, fürdőből és különálló WC-ből áll. Az ikerházfél csak a garázsnál érintkezik a B lakással.

 

Az ingatlan a legmodernebb építőanyagoból készül, műszakilag kifogástalan, és maximális kényelmet fog biztosítani!

A ház monolit vasbeton sávlapra épül, a főfalak 30 cm-es Ytong téglából állnak, erre fog kerülni egy 15 cm-es Nikecell szigetelés. A tető fafödémes lesz. A bejárati egy többpontos biztonsági ajtó, az ablakok korszerű műanyagok, hőszigetelő üveggel készítettek. A belső burkolatok az építés stádiumától függően természetesen választhatók. A fűtést és a melegvizet elektromos kazán szolgáltatja. A ház padlófűtéssel és klímával is felszerelt!

 

Várható átadás: 2021 IV. vagy III. negyedéve

 

CSOK igényelhető!

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

 

Intor Ingatlan – Otthont Biztonságban!

Ár

Irányár 64.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Intor Ingatlan
Név Marton Máté
Telefon +36 70 611 Mutasd
Email marton.mate@ Mutasd