Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 106 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 3.
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1890
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 7
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Párizsi utcában eladó egy 2018-ban felújításra került, teljes átalakításon átesett, modern, minőségi, extravagáns, 3. emeleti lakás.
Az eredeti alaprajz bontottságát és elavult elrendezését újonnan megálmodott, a mai igényeknek maximálisan megfelelő kihasználtsággal tervezték azok számára, akik nem csak a belvárosi luxust, hanem azon belül otthonukban is élvezni kívánják a nívót.
Az igényt megvalósítva egyénileg kiválasztott burkolatok, színvonalas bútorzat, merész kiegészítők, egyedi berendezések kerültek a lakásba. Hogy mindez igazán előnyös arcát mutassa, a válaszfalak bontásával kellő teret kaptak az új arculati elemek.
Az ingatlant tökéletesen keretbe foglalja a felújított, századfordulós nagypolgári ház, mely már az érkezéskor érzékelteti a hely varázsát.

Irányár: 154.999.000 Ft

További részletekért, illetve a megtekintési lehetőségért kérem írjon, hívjon akár Viberen vagy Messengeren. Hívjon minket bizalommal! Készséggel állunk a rendelkezésére, akár hétvégén is!

B U D A P E S T INGATLAN BUTIK
„Találjuk meg együtt új otthonát”

Azonosító: 5DLK446765

Megnézne még néhány hasonló ingatlant? Tekintse meg Ingatlan Butikunk további kínálatát. Portfóliónk fotókkal, alaprajzzal megtalálható a weboldalunkon. Keressen rá az Ingatlan Butikra.

***
Ingatlant keres?
Küldje el igényét, a paramétereket a rendszeren keresztül és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Eladó lakása van?
Szeretné a legjobb áron, és feltételekkel értékesíteni? Küldjön üzenetet. Az Ingatlan Butik lakásai "komplex "marketinget kapnak, Tulajdonosaik pedig "extra" figyelmet.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:
díjmentes hitelkiválasztás és kalkulálás, gyors energetikai tanúsítvány készítés, korrekt és rugalmas ügyvédi háttér, lakberendezési tanácsadás

Ár

Eredeti irányár 155 M Ft
Akciós Irányár 149,9 M Ft (1 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda BUDAPEST INGATLAN BUTIK
Név Németh Szilvia
Telefon +36 20 541 Mutasd
Email lakasmegoldasok@ Mutasd