Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1200 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1999
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Zöldövezeti, igényesen megépített, panorámás családi ház a XI. és XII. kerület határán!

CSENDES ZSÁKUTCA végén helyezkedik el a családi ház, a telek KÉT UTCÁRÓL rendelkezik bejárattal!
Jó tömegközlekedés: a Belváros és a város belső kerületei, valamint az autópályák (M0,M1,M7) is könnyen megközelíthetőek.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI: 1200 nm-es INTIM, gyönyörűen parkosított, örökzöldekkel, virágokkal beültetett, kertész által gondozott kert automata öntözőrendszerrel, épített kerti grillezővel, egyedi, fából készült, tetővel védett kerti kiülővel.

Az épületet ~20 éve saját célra építtette tulajdonosa, igényes anyaghasználattal, rendkívül jó alaprajzi elrendezéssel, STABILAN, MASSZÍVAN MEGÉPÍTETT.

Az ingatlan NAPPALI + NÉGY szobás kialakítású, tágas terekkel, télikerttel, közvetlen kertkapcsolatokkal; a nagy, gépesített, étkezős konyhát két lépcsőfokkal és dekoratív ajtóval választották el a nappalitól.
A hatalmas ablakfelületeken - a délnyugati fekvésnek köszönhetően - árad be a fény a nappaliba és a fűthető télikertbe.

Az ingatlan beosztása:
FÖLDSZINT: nappali kandallóval, körbeüvegezett, kényelmes, meghitt, fűthető télikerttel, a nappaliból nyíló tágas szoba, étkezős konyha, ablakos fürdőszoba, kényelmes előszoba nagyméretű beépített szekrénnyel.

EMELET: HÁROM szoba (25 és 15 nm) mindegyike erkélykapcsolatos, szép zöldpanorámás kilátással a Madárhegy és a Rupp-hegy irányába.
Két fürdőszoba található az emeleten, a nagyobban sarokkád, mosdó és bidé, a kisebben zuhanyzó és mosdó került beépítésre.

ALAGSOR: Az igényesen kialakított, fa burkolatú falak egyedi atmoszférát kölcsönöznek a központi helyiségnek; mosdóval, külön zuhanyzóval, infraszaunával, valamint konyha-háztartási helyiséggel, ill. tárolóval rendelkezik.

Extrák: kiépített porszívórendszer, riasztórendszer, fúrt kút, zsalugáterek, szerszámos kamra, kis faház, igényes kivitelezés.

Parkolás két állásos garázsban, mely fűtött lejáraton közelíthető meg.

Az ingatlan rendkívüliségét a páratlan zöld környezet és egyben a Belvároshoz való közelsége adja, kialakításának köszönhetően tökéletes választás többgyermekes család számára.

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 199 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Pleszkán Andrea
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email pleszkan.andrea@ Mutasd
garázzsal