Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 240 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1600 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2000
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
Nagyméretű telken, tele zöld növényekkel, közel 240nm-es Önálló családi ház eladó!

XVI. kerületben, Mátyásföld és Cinkota HÉV vonal közelében, még is kifejezetten csendes-nyugodt környéken a Szilas-patak mellett ELADÓ, nagyméretű 1600nm-es telken egy közel 240nm-es Önálló családi ház, 6szobás + iroda, garázs, télikert-terasz! Az ingatlanhoz tartozik egy külön 25nm-es kisház, ami külön lakásként is funkcionálhat!

A ház 2000-es évek elején épült, egyszintes, jó állapotú-karbantartott, de a mostani igényeknek megfelelően leendő vevője saját ízlésére formálhatja! A házban egy belső átriumos hall és galéria is helyett kapott, amivel ezen terek rengeteg napfényt engednek az ingatlanba! A ház körül több terasz is van, amiből az egyik téli-kertnek lett alakítva! Az ingatlanhoz tartozik külön megközelíthető 5nm-es iroda, így az otthoni munkafolyamatokat külön tudhatja a családi légkörtől!

Autóinak 2állásos garázshely van, illetve az udvaron további akár 3autó is parkolhat!
A kert rendezett, rengeteg növény, tuja, gyümölcsös teszi élhetővé a kert használatot! Van ásott kút, így öntözőrendszer látja el a locsolást!

Környék adta lehetőségek miatt, csendes-nyugodt a környezett, ténylegesen kitudja magát pihenni a rohanó időszakok után! Közlekedés szempontjából is ideális mivel 10percen belül elérhető az Örs vezér téri metró állomás, ahonnan a belvárosba könnyedén eljuthat!

Ajánlom azon kedves vevőknek, akiknek fontos a szabadság érzett, eme kellemes nagyméretű kertben és ezt az opciót kitudják használni….ja az egyszintes ház már csak ráadás!

Tekintse meg videós bemutatót az ingatlanról:
https://youtu.be/ffv7fQsZ3Yg

Ár

Irányár 160 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda One Kft.
Név Mikes István
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email mikesistvan@ Mutasd
sürgős