Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 96 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 546 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Honton, a Börzsöny hegység és az Ipoly folyó találkozásánál eladó, egy 546 négyzetméteres telken fekvő, 96 négyzetméter belső alapterületű családi ház, ami igény szerint akár vendégháznak is használható.

Az ingatlan nagy része téglából épült, az eredeti falazat részben kőből. Felújítási munkálatait a jelenlegi tulajdonosa elkezdte, befejezése a következő tulajdonos feladata lesz. A ház jelenlegi állapotában is lakható. Villany, víz, csatorna bekötésre kerültek, a gázcsonk az udvaron belül található. Az udvarban egy vízzel gazdagon ellátott ásott kút kapott helyet. A nyílászárók a tavalyi évben cserélve lettek A villanyhálózat korszerűsítése megtörtént (réz hálózat, 3X16 amper). A tető nagyjából fele felújításon esett át, igény szerint akár beépíthető, a födém szigetelést kapott. Fűtéséről vízteres kandalló gondoskodik (radiátorokkal), a melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott.

A ház jelenleg 4 szobás, amiből az egyik szoba a nappali, a nappaliból gipszkartonfallal leválasztásra került egy hálószoba. Találunk még két tágas szobát, amiknek a felújítása nem történt meg, így az a következő tulajdonosára vár. Helyet kapott még egy konyha, étkező, fürdőszoba, külön nyíló mellékhelyiség.

Az ingatlan különlegessége az utólag kialakított fenti terasz, ami a ház hátuljában, a tető meghosszabbításával került kialakításra, ide egy csigalépcsőn keresztül jutunk fel. Innen a szeptemberi hónapban közelről hallhatjuk a szarvasnászt, a szarvasbőgést.

A természet kedvelőinek ajánljuk első sorban, egyik oldalt a Börzsöny hegység, másik oldalt az Ipoly folyó. Túrázás, horgászat, hegyi sportok, vízi sportok, feltöltődés.

A faluban található orvosi rendelő, óvoda, vegyes bolt, könyvtár. A közbiztonság kiváló.

Az ingatlan közvetlenül a 2/A főút lejáratánál található, a Szlovák határnál. Autóval Rétság, Vác, Budapest is egyenesen elérhető.

A településen Falusi CSOK elérhető.

A tulajdoni lap rendezett, per,- és tehermentes.

Kedvező vételáron: 15.990.000 Ft.-ért megvásárolható. Az ingatlanban található teljes bútorzat megegyezés tárgyát képzi.

Ár

Irányár 15,99 millió Ft (158,32 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda RDS Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email erdosi.tamas.rds@ Mutasd