Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 1200 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1975
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Csodálatos, elegáns családi ház vár gazdára Rétságon!

Rétság jó ellátottságú, mégis csendes részen találjuk ezt a ritka lehetőséget. Képzeljen el egy olyan kertet, melyben árnyékot adó, magas fák hajolnak Ön fölé! Egy tágas kertet, amely 1200 m-en a kerti tavacskán kívül egy több generációs, két szintes impozáns ingatlannak, melléképületnek, garázsnak és udvari fedetlen, de lekövezett autóbeállónak is helyet ad.
Ugyanúgy alkalmas éppen összeköltözőknek, vagy épp azoknak, akik szeretnék egy ingatlanon belül elhelyezni vállalkozásukat és lakhelyüket.
A két lakás összesen 300 m2 és 2004-től folyamatosan történtek felújítások, bővítések és korszerűsítés. A garázs, műhely és a felszíni beálló a lakóépület mögött kapott helyet. Rendkívül világos, jól benapozott terek jellemzik, nagy teraszok teszik egyedivé és hangulatossá. A két szinten egymás zavarása nélkül élhet együtt, de mégis külön két generáció, akár az egyik lakrész kiadható, melyből bőven fedezhetjük egyedi stílusú lakhelyünk rezsiköltségét.
Az alsó szinten, mely akár az idősebb korosztály számára is ideális otthon lehet, fedett terasz, előszoba, fürdőszoba, étkezős konyha egy nagyobb utcára néző parkettázott szoba, két kisebb kertre néző szoba található, további előnye, hogy ebben a lakrészben minden szoba külön nyílik.
A felső szint is lehetőséget ad arra, hogy lakói, amennyiben úgy kívánják, különálló életet élhessenek. Itt amerikai konyhás nappali, három hálóhelyiség és egy tágas, világos fürdőszoba mellett még két kialakított galéria/tárolórész is kiépítésre került. Itt adott a lehetőség arra, hogy tovább bővítsük ezt a lakóteret. A fűtés radiátorokkal és padlófűtéssel megoldott, melyeket gázcirkó biztosít, az ingatlan minden közművel rendelkezik.

Tekintse meg ezt a kiváló lehetőségeket rejtő házat, szerintem érdemes…

Irányár: 69.9 M FT

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés,
- Földhivatali ügyintézés,
- Jogi háttér biztosítás,
- Energetikai tanúsítvány elkészítése,
- Értékbecslés

Köszönjük, ha minket választ!


Ár

Irányár 69,9 millió Ft (233 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Takács Marianna
Telefon +36 20 624 Mutasd
Email takacs.marica1989@ Mutasd
kiemelt