Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 112 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1702 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1970
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
ELADÓ családi ház Váchartyánban!

SZÉP HÁZ, SZÉP TELEKKEL, JÓ ÁRON!

Váchartyán Rudnay-kert részén, szépen karbantartott csaknem 112 m2-es 3 + 1 félszobás, összkomfortos családiház vált eladóvá, amelyhez egy kb. 18 m2-es önálló garázs tartozik.

A ház speciális építésű, ennek következtében falai kivételesen jól szigetelnek. A tető jó állapotú, palával fedett, nyílászárói szintén jó állapotúak.

Fűtése gázkazánnal megoldott de vegyestüzelésű kazánnal egyéb fűtésre is van lehetőség. A meleg vizet villanybojler biztosítja.
A fűtésközpontot a kb. 40 m2-es, 2 térre osztott, több célra alkalmas pincében találjuk.

A lakótér belső területe világos, nyitott hatású, jól szellőztethető. Kellemes enteriőr alakítható ki benne. A nappalinak használt szobához terasz is kapcsolódik, ebből a helyiségből jutunk fel szép falépcsőn a tágas, akár több szobára osztható felső szintre.

A szép méretű: 1702 m2-es telek körbekerített, több részre tagolt: első felében a házat körülvevő udvar, garázs és előkert található, a középső és hátsó területe kertként funkcionál. Az utcafronti kerítés igényes, kovácsoltvas jelleggel kialakított.

A terület lehetőséget nyújt pihenésre, sütögetésre, medence kialakítására és gazdálkodásra is méretéből adódóan. De más kihasználásra, esetleg megosztásra, és új épület felhúzására is alkalmas lehet, mivel a telek végén másik bejárat is kialakítható.

Bevásárlási lehetőség, posta, gazdabolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, buszmegálló a közelben találhatók, a vasútállomás néhány perc sétára van a háztól.

A község Budapesttől 30 km-re észak-északkeleti irányban fekszik. Északról a Cserhát dombjai védik a települést, délre kinyílik a láthatár, és jó időben ellátni akár Leányfalu, Szentendre és a budai hegyek házaiig is.

Váchartyán könnyen elérhető Budapest-Nyugati pályaudvar vagy Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, illetve a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain.

De több irányból is megközelíthető a település menetrend szerinti autóbuszokkal, és az M2-es autóút megépülésével a közúti közlekedés is jóval könnyebbé vált, mint a megye más, félreesőbb területein.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Eredeti irányár 58,5 millió Ft
Akciós ár 56,9 millió Ft (508,04 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd
garázzsal