Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 105 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Emelet félemelet .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1912
Épület szintje 6
Energetika :
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
IX. kerületben, az Orczy Kert szomszédságában, Pecz Samu műépítész tervei szerint és vezetése mellett 1911-12. években - a fővárosi tisztviselők részére bérháznak - épült neogótikus ingatlanban öt szobás, félemeleti, szépen felújított, csendes lakás eladó.
A kitűnő állapotú, cirkófűtéses, 105 nm alapterületű lakás jellemzői a tágas terek, a 3,3 méteres belmagasság tovább növeli a kellemes térérzetet.
A lakás központi részén helyezkedik el a nagyméretű, beépített bútorokkal felszerelt, teljeskörűen gépesített konyha és étkező együttese, innen közelíthetőek meg - a külön bejáratú - jól bútorozható szobák, az ablakos, káddal és WC-vel felszerelt fürdőszoba, a háztartási helyiség, valamint a vendégmosdó. A hangulatos nappaliból nyílik a nagyméretű szülői hálószoba, amihez egy járható gardróbhelyiség is csatlakozik. Az utcára nyíló szobák ablakain keresztül a koradélutáni napsütést élvezhetjük. A konyha és a mellette lévő, külön bejáratú negyedik hálószoba a rendkívül csendes, zöld növényzettel kialakított belső udvarra néz.
A tömegközlekedés és infrastruktúra rendkívül jó: a Nagyvárad tér közelsége biztosítja a kiváló tömegközlekedési lehetőséget (M3 metró; 2M, 24, 28, 37-es villamosok; 281, 84M, 94M, 294M-es buszjáratok), mégis a lakás - fekvésésének köszönhetően - csendes. A közelben jó nevű oktatási- és egészségügyi intézmények, ligetes parkok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek találhatóak, így ideális lakóhely többgyermekes családnak; de remek elhelyezkedéséből, könnyű megközelíthetőségéből adódóan befektetési célra, vagy akár elegáns irodának, ill. rendelőnek is kiválóan alkalmas!
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Irányár 79,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Pleszkán Andrea
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email pleszkan.andrea@ Mutasd