Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: újszerű
Épült 1860
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
VI. Király utca legfelkapottabb részén, a Deák Ferenc térhez és a Gozsdu udvarhoz is közel, századforduló előtt - 1860-ban - épült, klasszikus nagypolgári stílusú, LIFTES házban, HARMADIK emeleti, 58 nm-es, tágas belső terekkel rendelkező, TELJESEN felújított lakás eladó.

A műemléki védettséget élvező épület - nemrég befejeződött - tetőterének beépítésével együtt a társasház egésze műszakilag és esztétikailag is teljesen megújult: a tetőszerkezet, az épületgépészeti vezetékek, a külső homlokzat és a belső lépcsőház a függő folyósokkal együtt, továbbá - a lépcsőház átláthatóságát megőrizve - az üveg liftaknába épített, új lift.

A harmadik emeleten található 58 nm alapterületű lakás, délután naposabb közösségi élettere (nappali, étkező konyha) a belső udvarra néz, az ablakok előtt nincs átjárás, mivel a függőfolyó a lakás bejáratánál véget ér.
A nagyméretű (24 nm), délelőtt benapozott, utca felé néző hálószobát a fürdőszoba melletti közlekedőn keresztül tudjuk megközelíteni, ami kialakításából adódóan jól szeparálja a különböző funkciójú területeket.

Az ingatlan ~2008-ban történt teljes felújítása során az egész fűtésrendszer (kondenzációs kazánnal), az elektromos vezetékek, a víz és csatorna hálózat, valamennyi hideg és meleg burkolat cseréje megtörtént, az eredeti ablakok felújítása mellett.

A fürdőszobában mozaik csempével burkolt épített zuhanykabin került beépítésre, a konyhában magasfényű frontokkal szerelt, háztartási gépekkel is felszerelt, a helyszínen öntött és csiszolt beton munkapulttal rendelkező konyhabútor került, amelyet a Portugálból beszerzett különleges mintázatú fali csempék tesznek egyedi hangulatúvá.

A hálószobában méretre gyártott gardróbszekrények gondoskodnak rengeteg pakoló helyről.

A társasházban megengedett a rövidtávú lakáskiadás (airbnb) is, így az ingatlan üzleti célú hasznosítása is jó megtérüléssel megoldható!

Egyedi adottságú, tágas terekkel rendelkező, különleges hangulatú lakás, pár lépésre a város szívétől, kitűnő tömegközlekedési adottságokkal (M1, M2, M3 metró, rengeteg busz és villamos járat) párosulva, érdemes megnézni!

Ár

Irányár 56,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd
Google Map