Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 73 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet magasföldszint .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1940
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
Kilátás udvarra,
KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS, TÖBB LEHETŐSÉG REMEK ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Amennyiben Ön a Blaha Lujza tér és a Nagykörút vonzáskörzetében keres lakást, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az alábbi ingatlant.
A magasföldszinten elhelyezkedő (tulajdoni lapon 67 m2, valóságban 73 m2), csendes mellékutcára néző, felújítandó lakás bejárata az épület udvaráról nyílik, alatta fűtött helyiség található.
Az előszobából balra nyílik a kamra, a mellékhelyiség, valamint a káddal ellátott fürdőszoba. A helyiségek ablakkal ellátottak, így jól szellőztethetők.
A bejárati ajtóval szemben helyezkedik el a tágas, mellékutcára néző nappali. A nappali ablakpárkánya - az utca szinthez képest - több, mint 2 méter magasan található.
A közlekedőből nyíló helyiségek (konyha és a két hálószoba) ablakai az udvarra néznek.
Az ingatlan fűtését gázkonvektorok szolgáltatják, kiegészítve a nappaliban található fa tüzelésű cserépkályhával.
A meleg vizet gázkazán biztosítja, a vízfogyasztást vízóra méri.
A közös költség 17 755 Ft havonta.
A bekamerázott, folyamatosan karbantartott épület külső homlokzata és lépcsőháza felújított, a lépcsőházat gyönyörű ólomüveg díszíti.
A környék infrastruktúrája kiváló, pár perc séta távolságra megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, valamint több egyetem és főiskola is.
Bevásárlásra a környéken kisboltok, piacok, valamint több nagy üzletlánc boltjai is rendelkezésre állnak.
Tömegközlekedésre számos villamos (4; 6; 28; 37; 62) és buszjárat (5; 7; 8; 108E; 110; 112; 133E; 178; 907; 908; 931), valamint az M2 és M4 metró megállója pár perc alatt elérhető.
Józsefváros lakói gépkocsijukkal a kerületben ingyen parkolhatnak.
Az ingatlan több lehetőséget is kínál így, könnyű és gyors megközelíthetősége miatt kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek.
ajánlom továbbá befektetőknek, hiszen a környék ingatlanjai nagyon keresettek mind a rövid távra, mind a hosszútávra albérletet keresők körében. az egyetemi és főiskolai karok közelsége számos külföldi és hazai egyetemistát vonz.
Ajánlom továbbá kisebb családoknak, életkezdő fiataloknak, valamint idősebb pároknak is, hiszen az ingatlan remekül alakítható a különböző igényeknek megfelelően!
Ára: 39,9 MFt

További információért kérem, keressen bizalommal!Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Ref.szám: 9010

Ár

Irányár 39,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Mavalux Ingatlaniroda
Név Réti Zita
Telefon +36 30 455 Mutasd
Email zita@ Mutasd