Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 216 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 450 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG A BUDAI HEGYVIDÉKI INGATLANPIACON, XI. KERÜLET ZÖLDÖVEZETÉBEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

XI. SASAD klasszikus részén, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában, MINIMAL stílusú, nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos, 216 nm bruttó, hasznos összalapterületű, ÖNÁLLÓ családi ház, 450 nm-es telekkel, két autó tárolására alkalmas fedett gépkocsi beállóval együtt, kulcsrakészen eladó.

A letisztult formavilágú épületet, a budai kerületekben nagy tapasztalattal rendelkező, neves építész iroda tervezte, a megvalósításban közreműködő, megbízható fejlesztő, több éves tapasztalattal rendelkezik a lakóingatlan fejlesztési piacon, amelyek biztosítják az ingatlan hosszú távú érték tartását is, a kényelmes és praktikus mindennapi használatán kívül.

A ház külső megjelenését a magas tetős építési mód határozza meg, amelybe beékelődik az északkeleti oldalon egy lapos tetős rész, ami biztosítja a legfelső emelten is az elsődleges funkciójú helyiségekben a függőleges síkba elhelyezett külső nyílászárókat, az egyedibb, modern megjelenés mellett.
Az ingatlan egyik különlegessége az épület kontúrját követő pergola rendszer, amely a hátsó kert felé néző teraszok és a hátsó homlokzat árnyékolását is biztosítja.

A két autó tárolására alkalmas gépkocsi beálló, a ház utca felé néző homlokzata előtt került elhelyezésre, kényelmesen megközelíthetően. A személy bejáratot az oldalkert irányából alakították ki.

A projekt jelenlegi fázisában még a belső elrendezés is az új tulajdonosok igényei szerint alakíthatok, a hideg-meleg burkolatok, szaniterek kiválasztása mellett.


Alaprajzi elrendezését tekintve, a jelenlegi tervek szerint, a FÖLDSZINTEN, a konyhaszigettel tervezett konyha, az étkező és a közvetlen terasz- és kertkapcsolatos nappali egy légtérben található. A három oldalról beérkező természetes fény növeli a közösségi élettér kellemes hangulatát. A földszinten található még a kényelmes megérkezést biztosító külön előszoba és a vendég mosdó is.

Az EMELETI szinten egy nagyméretű, erkélykapcsolatos szoba, egy normál méretű, francia erkélyajtós szoba, egy ablakos, fürdőszoba és egy külön mosdó található, a rengeteg pakoló helyet biztosító gardróbbal ellátott közlekedő tér mellett.

A LEGFELSŐ emelet elrendezése az első emeleti szinthez hasonlóan tagolódik, ahol egy nagyobb és egy kisebb méretű szoba, egy ablakos fürdőszoba, egy külön mosdó és a gardróboknak is helyt adó közlekedő található. A magas tetős építési mód ellenére az átgondolt tervezésnek köszönhetően a szobákba, a fürdőszobába és a külön mosdóba is, függőleges síkba épített ablakok kerülnek, amelyek fokozottabb komfort érzetet eredményeznek a szokásos tetősíkba épített ablakokhoz képest.

A PINCE szintre került elhelyezésre a háztartási helyiség, és a többi rendelkezésre álló belső területen, saját igény szerinti (tárolók, szauna, fitness) helyiségek alakíthatóak ki.

Az ingatlan kivitelezése során, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazzák: 30 cm-es Porotherm Klima Profi Dryfix falazóblokk kívülről 15 cm-es hőszigeteléssel, monolit vasbeton födémek, kívülről fa színű fóliával ellátott, műanyag külső nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, megújuló energiát használó, levegő hőszivattyús, hűtés-fűtő rendszer (ami a meleg víz készítést is biztosítja), padlófűtéssel, mennyezet hűtés-fűtéssel, nyeregtető cserépfedéssel, üveg terasz korlátok, rejtett redőnytokok, prémium minőségű burkolatok és szaniterek.


Tökéletes választás azoknak akiknek fontos a jó levegőjű, zöld környezet, kiépült környéken, és a szomszédoktól mentes önálló otthon, tökéletes tömegközlekedési adottságokkal együtt!

További információkkal, részletesebb alaprajzzal, műszaki tartalommal állunk rendelkezésre!

Ár

Irányár 298 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd