Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1922
Épület szintje 4
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Lift van
KIADÓ a VIII. kerületben, a Palotanegyedben egy /galériával együtt/ 61nm-es utcai bejárattal rendelkező klimatizált ÜZLETHELYISÉG! Az utcai szinten levő kirakat opcionális, elbontható más jellegű felhasználás esetén, a kirakat alapterületével együtt az alsó szint területe külön 41,6nm. A burkolat igényes márvány, a helyiség fekvése NY-i. A Rákóczi úton az Astoria felől a Blaha Lujza tér irányában haladva az ingatlan a jobb oldalon helyezkedik el.

A teljes belmagasság 5,45m! A fémszerkezeten álló fa galéria alatt levő belmagasság 2,54m, lépcső vezet fel elölről, és a galéria szintje is külön kültéri egységen keresztül klimatizált, ugyanakkor hátrafelé a belő udvar felé is ablakos. A lenti ügyféltér gipszkartonba ágyazott álmenyezettel rendelkezik, és spotlámpákkal megvilágított.

Az ügyféltér hátsó sarkában /setup helyiség mögött/ kézmosó és külön WC található. Természetesen más jellegű felhasználás, és hosszabb távú bérlet esetén a tulajdonos rugalmassága miatt szabadon alakítható ki -könnyűszerkezetes megoldással- a beosztás.

A közös költség 13.500 Ft/hó, a fűtési költség jelenleg átalányban az üzletnek havi 10e Ft. Az üzlet azonnal birtokba vehető, 2 havi kaució és a tárgyhónap kifizetésével.

A bérleti díj 350.000 Ft/hó + rezsi.

Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén hétköznap este 9-ig, de hétvégén is várom hívását!

Ár

Bérleti díj 350 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd